Ahad, 10 April 2011

Sabtu, 9 April 2011

FiNaL Is CoMing..

BiLa sebut Final Exam.. Semua warge students mestilah cuak,same nina lah. Cuak2lah sebab xnk failed kan. So nina final 21 april hingga 27 april,juz 3 paper je"Hidraulik,K'juruteraan J/raya dan Structure.. Subjek yang nina paling takut subjerk "Hidraulik"...Perghhhhhh.... xtau nk ckap pe...hahahhaahah.. So Wish Me n My frenz Luck k! Harap2 semua Lepas...!

Jumaat, 8 April 2011

Wali Band - Emang Dasar [HQ]



SuKa GiLa Lagu Neh... sememangnya lelaki skunk xcukup pada 1.. Kalau adil xpe jgak...Pantang dahi licin semua nak ayat..! Dah ade awek/isteri cantik pun nak cari yg lain..!
Inilah penyejuk nina,bila nina datang KL. Ini anak buah nina (Aqil Imran,aQil irfan n aQil Izzan) BiLa balik kelas,kalau aku rase nk release tesion aku, aku datang umah kakak aku semata2 nk tengok anak buah aku. Memang sangat Geram bila tgk diorg neh.. geram..geram...geram.. chumel sgt2x..!

Wanita Menangis (1/3)

Assalammualaikum...
Pagi nina rase tetiba nk share pada kaum wanita tentang npe wanita menangis.. video dri Dato fazillah kamsa neh sungguh menarik ati nina. Mungkin nina neh memang penghiba orang nya kot. Memang cepat t'sentuh, kalau tgk cam orang istimewa kt public pun rase cukup t'sentuh. Menangis bila kita rase kita pendam lama2 then xtau nk lepaskan pada sape. Mungkin kurang kasih sayang dari ayah or sape2 pun kita leh menangis,sebab kita m'gharapkan kasih sayang... sape pun cam tuh, haiwan pun cam tuh jugak. Menangis neh pun leh release dari masalah. Betul x kita rase tenang lepas kita nangis.. :)