Rabu, 21 September 2011

aNtaRa PoSe-Pose d'Hari Raya..hehehehehe

Neh Je yang sempat nak UpLoad.... hehehehe

aKu d'hari Rayeeeee.....!

Hye Korang... per Cer? pe2 pun selamat hari raya maaf zahir dan batin...
pe macam raya korang ok? Bagi aku biasa ler... seronok tuh tetap ade lah.Sebab aku shopping giler2 raya kali neh,tapi tetap bersederhana. Raya aku kali neh aku biasa2 aje.. Tapi penat skit sebb ramai yg dtg ke rumah aku.. alhamdulillah lah dan terima kasih pada semua yang datang ke rumah aku. Syok beraya ke rumah Opis mate aku,clazmate aku.. happening gilerss... Pe2 pun Raya Nk hbs sO pasni Kena Pikir Final Exam Plak.. ok lah.. bye mUhaxxx

Khamis, 8 September 2011

SeLamat Hari Raya..

Selamat hari raya Maaf zahir dan Batin... Moga Raya Korang bermaknya ya... Nina raya tak kemana pun kampung pun Kat Teluk anson. Orang datang ke rumah bnyk je,Penat tuh mmg lah tapi best lah.. Jumpa kawan2 lame,kawan opis,sedara mane... tak sempat nak amik gambar mase 1st raya..bz sangt ler.. hehehehehe.. Minggu neh raya kot kt umah kawn2 kt KL... insyallah.. Hope raya neh bermakna bagi korang

Isnin, 13 Jun 2011

ElOoooo...

Assalammualaikum....
Dah lama aku x aktif blog aku,sbb aku adalah seorang yang pemalas.. hokhokhok.. Kelas dah nk mula bulan 7 neh. Memang rase malas gila nk datang kelas. Dah lama cuti. pergh... Rase mmg malas tahan gaban lah.. huhuhuhu. Waktu cuti ni lah aku memang bantai tido kaw..kaw punye... memang terlebih lebo aku dah neh. Dah nk bulan 7 ye.. ishhh... mcam kejap je aku keje kt JPS neh ye. Enjoy lah keje sini,kawan2 byk masok ayor... terbaik bro! hahahaha muahzx2x... 15 June ulang kejadian aku.. alhamdulillah.. tapi xtau lah kalau org tuh ingatkan aku ke x? Apa Pun x Boleh...huahuahua.. 15 june neh wa 23 beb.. OMG..! hahahaha... Apa Pun x Boleh... So bila dah kelas start nti.. dah xde nak berjimba jimbe.. uhhhh,kilanci toi..(aku pun xpham) apapun nti aku sambung ya... tata

Ahad, 10 April 2011